Fòrum dels barris

Els assistents al taller han après a redactar el seu propi pla de comunicació i a identificar els diferents públics objectius que té el seu projecte.

Itinerari formatiu Comunicació estratègica

Imatge del taller de Comunicació Estratègica impartit per Núria Loras de El Far Cooperatiu

La comunicació estratègica és un aspecte clau que multiplica l’impacte dels projectes comunitaris. Per això, la darrera sessió de l’itinerari formatiu de Fòrum del Barris s’ha dedicat a donar eines a les entitats per comunicar estratègicament els seus projectes.

La sessió ha anat a càrrec de Núria Loras, sòcia de la cooperativa El Far i especialistes en comunicació social i transformadora. Els assistents han après a redactar el seu propi pla de comunicació, a identificar els diferents públics objectius i a decidir les accions comunicatives i canals que els ajudin a dirigir-se al seu públic de manera més efectiva.

Compartim una reflexió de la Núria sobre la tasca de comunicar en organitzacions: “encara que hi hagi una persona responsable de la comunicació, la resta de persones de l’entitat també han d’estar involucrades en el procés de comunicar perquè la comunicació passa per totes”.

A la sessió han participat 5 projectes de la ciutat: Stop Creuers, Associació Nous Camins, Associació Dones Africans de Tarragona, la Federació d’AAVV Segle XXI i l’Associació de Mediació Intercultural i de Recursos Humans i Sanitaris de Catalunya.

Si us interessen aquest tipus de formacions o assessoraments, podeu escriure un correu a comunalitat@forumsdelsbarris.cat 

Categories