Fòrum dels barris

El taller es va fer amb la col·laboració amb la xarxa de centres cívics de Tarragona

El taller es va fer amb la col·laboració amb la xarxa de centres cívics de Tarragona

Amb la intenció d’atendre una necessitat que va sorgir en un grup de whatsapp de dones del barri de Sant Salvador, la Comunalitat Urbana de Tarragona, de la mà de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Salvador hem realitzat un taller de defensa personal per a dones, al Centre Cívic del barri. 
 
Durant un mes, més de 20 dones de diferents orígens i travessades per diferents realitats, s’han trobat per nodrir-se d’eines de defensa personal alhora que han conegut i establert vincles amb altres dones. D’aquesta manera el taller s’ha anat convertint, en poc temps, en un espai catalitzador de noves relacions, de cohesió intercultural i d’empoderament d’un barri oblidat per l’administració local. 
 
En un futur, el taller tornarà a programar-se a Sant Salvador però també es durà a terme al barri de Sant Pere i Sant Pau, de la mà de la Colla Castellera, amb la intenció de continuar construint espais de diàleg amb perspectiva feminista i antiracista a la zona nord de la ciutat. Aquests espais sumen a la construcció de barris més conscients de les necessitats relacionals i també fomenten la cohesió dels seus veïns i veïnes. 
Categories