Fòrum dels barris

Enfortim la salut de les nostres entitats amb el primer itinerari formatiu de la Comunalitat de Tarargona Enfortim la salut de les nostres entitats amb el primer itinerari formatiu de […]

L’itinerari formatiu per a entitats ha estat un espai d’aprenentatge on s’han ofert eines amb visió comunitària per democratitzar, enfortir i aterrar els projectes i les iniciatives que s’estan desenvolupant a la ciutat, però que es troben amb dificultats internes, com no trobar relleus generacionals que puguin continuar amb la feina o no saber com democratitzar la presa de decisions dins l’entitat, per exemple. Han participat projectes com Associació Akadèmia, Fundació Cultura i llengua xinesa de Tarragona, Associació Gata Insubmisa, Associació Cephadis, Tarragona Handbol Club, La Xarxa Antiracista, entre altres projectes.

Les sessions també han servit per conèixer-se entre elles, fer xarxa i iniciar diàlegs per impulsar projectes que els permetin articular-se i cooperar. La formació ha finalitzat amb una sessió de bones pràctiques del territori on han assistit participants d’un grup d’ajuda mútua coordinat per l’Associació Ment i Salut La Muralla i la Cooperativa Foodtruck La Ganxeta, una cooperativa que dignifica la vida de joves migrants a Reus. Els dos projectes han explicat que la unió de diverses persones els ha permès crear iniciatives boniques amb l’objectiu de canviar i millorar vides.

Categories