Fòrum dels barris

La Biblioteca de les Coses funciona com una biblioteca tradicional. Les persones han de ser sòcies per fer ús dels serveis i per poder participar dels tallers que es programaran.

Foto: La Biblioteca de les Coses

Reduir la contaminació, reutilitzant i reacondicionant objectes de manera col·lectiva i comunitària és la filosofia d’on sorgeix la idea de crear una Biblioteca de les Coses a Tarragona. El projecte, que va néixer com una idea el 2019, és avui dia una realitat gràcies a l’impuls de diverses entitats cooperatives i de l’economia social i solidària, El Far cooperatiu i l’Associació Cultural Ariadna, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

La Biblioteca de les Coses funciona com una biblioteca tradicional. Les persones han de ser sòcies per fer ús dels serveis i per poder participar dels tallers que es programaran. A més a més, també acollirà les activitats que s’organitzen dins l’eix de transició ecològica de Fòrum dels Barris, la Comunalitat Urbana de Tarragona.

Està ubicada al Casal d’Entitats de Sant Salvador, un espai autogestionat per les entitats del barri que cerca fer xarxa i treballar col·laborativament per la transformació social del barri.

 

Horari: a els dijous de 9 h a 13 h i els divendres de 15 h a 19 h. 

La podeu trobar a les xarxes socials com a @bibliocosestgn.

Categories