Fòrum dels barris

Una barreja entre centre social, artístic i cultural, catcafe i cafeteria vegana és com es defineix l’espai inaugurat recentment a la ciutat.

Foto: Inauguració de La Gata Insumisa

Una barreja entre centre social, artístic i cultural, catcafe i cafeteria vegana és com es defineix l’espai inaugurat recentment a la ciutat. Ubicat a carrer August 23, La Gata Insubmisa obre les seves instal·lacions després d’una gran acollida de les diferents entitats que fan activisme reivindicatiu.

L’espai acull la lluita feminista, antiracista i antiespecista, per convertir-se en una alternativa propera per organitzar actes oberts al públic, activitats no mixtes i fins i tot assemblees internes. Més que acollir lluites, acull persones i per tant acull drets, llibertats i respecte.

Les persones que han impulsat el lloc han passat per diversos programes de la Comunalitat Urbana de Tarragona, des del primer itinerari formatiu fins a l’acompanyament a entitats i ens alegra haver aportat el nostre granet de sorra per crear espais tan plurals com aquest.

Categories